Ремонт санузла в новостройке

Капитальный ремонт квартиры под ключ в Харькове.

Так сталося, ми купили першу нову квартиру! Чудово, але що тепер?

З чого почати ремонт ванной комныты в стандарті забудовника?

Ванна кімната, поруч з кухнею, є однією з перших кімнат, яку обробляють в новій квартирі. Купівля плитки та обладнання, тобто ванни, душової кабіни та кераміки, як правило, лежить на власнику квартири.  Теоретично — найкраще, якщо санвузол в стандарті забудовника буде готовий до обробки: сантехніка та електрика вже в кінцевих місцях установки приладів.

Капитальный ремонт квартиры под ключ в Харькове.

Ванна кімната на новому місці — справжнє випробування. Дизайн нової ванної кімнати повинен бути добре продуманим, а ремонт ванної вимагає багато роботи.

Дизайн ремонт под ключ
Дизайн ремонт под ключ Харьков

Основна програма ванної кімнати — це умивальник, унітаз, ванна або душ. Для вільного користування всіма цими пристроями перед ними потрібен достатній простір.

На щастя, ці робочі поверхні можуть перекриватися. Навіть маленької ванної кімнати площею близько 4м2 достатньо для розміщення необхідного обладнання .

Якщо дизайн ремонт ванной комнаты продуманий грамотно, то душова кабінка , унітаз і умивальник  в неї неодмінно помістяться . Дійсно, є менші ванні кімнати з базовою програмою, але при будівництві нової ванної кімнати не варто звертати увагу на простір. У кімнаті площею близько 4,5м2 також повинна розміститися пральна машина. Ванна кімната з повною програмою може розміститися на площі 6м2.

Ванная комната фото наших работ
Ванная комната фото наших работ

Вентиляция ванной комнаты

При будівництві санвузла на новому місці потрібно не забувати про вентиляцію. Найкраще, якщо вентиляційний стояк знаходиться в стіні цього приміщення. Якщо ванна кімната не примикає безпосередньо до стояка, то вона може знаходитися в декількох метрах від стояка в разі механічної вентиляціїї.

Ремонт під ключ
Ремонт ванной под ключ Харьков

Ванні кімнати площею менше 6,5 м3 повинні мати механічну вентиляцію. Необхідно пам’ятати про те, що в дверях в цю кімнату необхідно залишити отвори, які дозволять її провітрювати. Площа отворів або виточок повинна бути не менше 200 см2.

Стоимость ремонта ванной комнаты

Ремонт квартиры в Харькове – це процес, який потребує відповідного часу та фінансових ресурсів. Професійно виготовлений, він дарує інтер’єру нове, друге життя, подовжуючи його життя та покращуючи як естетичність, так і функціональність. Перед початком ремонту варто знати, які витрати нам доведеться врахувати. Скільки нам доведеться заплатити за ремонт ванної кімнати.

Ремонт ванной фото
Ремонт ванной Харьков фото

Вартість ремонту ванної кімнати залежить в першу чергу від розмірів самого приміщення, вибору обладнання, способу проведення робіт. Самостійно або за допомогою будівельної бригади. Вирішуючи модернізувати ванну кімнату, ми все частіше використовуємо професійні поради та проекти, доручаючи реалізацію професіоналам.

>> Стоимость ремонта квартиры под ключ в Харькове <<

Ремонт під ключ Харків
Ремонт под ключ Харків

Санвузли в нових квартирах підготовлені під фінішну штукатурку та облицювання керамікою. Як правило, стелю фарбують в білий колір, але класичною фарбою. Щоб забезпечити повний захист від вологи та гарний візуальний ефект, необхідно наносити покриття, призначене для вологих приміщень (ванна кімната та кухня).

Ремонт ванной фото
Ремонт ванной фото

Через високу вологість в приміщенні шпалери використовуються рідко. Хоча сучасні технології їх виробництва значно підвищили їх міцність і стійкість до контакту з водою.

У ванній кімнаті ми можемо розташувати кераміку по всій поверхні стіни. Тобто від стелі до підлоги, або від підлоги до певної висоти. Другий варіант використовується рідше. Тому що вимагає обробки другої частини іншим матеріалом, гармоніюючим з усім оформленням.

ремонт квартир фото
Ремонт квартиры под ключ Харьков

Терміновий та професійний ремонт Вашої квартири: електрика, сантехніка, плитка та інше

Якісний капитальный ремонт под ключ з гарантією.

1st.com.ua — наш офіційний сайт — фото, ціни.

Ми працюємо для людей, які можуть оцінити красу та надійність сучасного ремонту квартири, виконаного за всіма будівельними нормами з використанням передових будівельних технологій та матеріалів.

Ремонт под ключ Харьков
Ремонт под ключ Харьков

Ремонт квартир Харьков — швидко та недорого.

Телефонуйте, домовимося, консультації безкоштовні!

Тел.: +38 (050) 67-77-041

Тел.: +38 (067) 77-10-654

Працюємо для Вас з 8:00 до 20:00 без вихідних.

Современный ремонт квартир фото наших работ
Современный ремонт квартир фото наших работ