Ремонт квартир в Харькове

Капитальный ремонт под ключ в Харькове

Мы делаем ремонт квартир в Харькове с 2004 года.

Гарний ремонт квартир швидко та недорого.

Купівля нового житла чи бажання «оновити», зробити комфортабельніше старе неминуче призводить до такої потреби, як ремонт квартири. Поняття про зручність та красу постійно змінюються, а ще причиною реконструкції можуть стати незалежні від власників обставини, наприклад, аварійна ситуація, спровокована третіми особами.

Наша компанія надає послуги з ремонту квартир у Харкові. Розцінки на нашу роботу – одні з найлояльніших серед будівельних організацій. У нас можна замовити будь-який вид переробки приміщень, від бюджетної косметичної до елітної з розробкою індивідуального дизайн-проекту.

Ремонт в новостройке под ключ
Ремонт в новостройке под ключ

Ремонт квартиры Харьков

Можем и Вам сделать красивый и современный ремонт квартиры Харьков.

Ремонт та оздоблення квартир – це ніби помах чарівної палички. Ви загадуєте бажання про ідеальний ремонт квартири своєї мрії, і воно здійснюється. Робота майстрів, схожа на чари, тільки замість чарівних паличок у них валики, кельми та перфоратори.

Бажаєте, щоб ремонтні роботи залишили лише приємні спогади, тоді замовте оздоблення під ключ. Залиште клопіт професіоналам. Поки будівельники візьмуть на себе турботи щодо благоустрою, займіться чимось приємним. Наприклад, подумайте на якій стіні краще повісити нову картину.

Современный ремонт квартир Харьков
Современный ремонт квартир Харьков

Ремонт под ключ Харьков

Спектр наших послуг, досвід та професіоналізм майстрів, а також компетенції керівників проектів дозволяють з високою якістю провести абсолютно всі внутрішні оздоблювальні роботи у Вашій квартирі силами одного підрядника.

Ми не просто робимо капитальный ремонт под ключ Харьков, а беремо на себе організацію всіх видів робіт та ключових процесів: дизайн інтер’єру, монтаж інженерних систем, постачання об’єкта будівельними та оздоблювальними матеріалами, комплектація меблями та предметами інтер’єру. Ми також беремо на себе організацію та контроль усіх субпідрядних робіт. Монтаж вікон, кондиціонерів, систем вентиляції, сигналізації, сантехніки, встановлення дверей — усі ці роботи будуть під контролем одного керуючого, який веде Ваш проект.

Капитальный ремонт под ключ Харьков
Капитальный ремонт под ключ Харьков

Капитальний ремонт квартиры под ключ починається з розробки дизайн-проекту, який включає: замір приміщень, виявлення потреб власника, візуалізацію, робочі креслення, специфікації на оздоблювальні матеріали та меблі. Без дизайн-проекту якісний ремонт виконати просто не вдасться.

Дизайн квартиры Харьков
Дизайн квартиры Харьков

Ми не просто штукатуримо стіни і клеїмо шпалери, ми пропонуємо комплексний сервіс, який включає: розробку дизайн проекту, виконання оздоблювальних робіт, монтаж інженерних систем, організацію всіх субпідрядних робіт, постачання будівельних і оздоблювальних матеріалів, комплектація меблями та предметами інтер’єру.

Коридор фото наших работ
Коридор фото наших работ

Капітальний ремонт та оздоблення вашої квартири виконується бригадами з вузькою спеціалізацією на конкретному виді робіт. Завдяки цьому ми завжди забезпечуємо високий рівень на всіх етапах та якісний результат.

Электромонтаж Харьков
Электромонтаж Харьков

Великий досвід та постійна практика дозволяють нам успішно реалізовувати всі вимоги замовників. Один із напрямів нашої спеціалізації – ремонт квартир под ключ. Він передбачає цілий комплекс робіт різної складності. Проведені заходи включають заміну комунікацій, чорнове, чистове оздоблення та багато іншого.

Усі роботи фіксуються у договорі надання послуг, що дозволяє уникнути суперечок, розбіжностей, як у процесі, і після завершення ремонту квартири під ключ. В результаті звернення до нас ви повністю усуваєтеся від участі (крім контролю), заощаджуючи свої час та гроші. Залучення одного виконавця дозволяє знизити вартість ремонту на 10-20%, підвищити якість.

Качественная укладка плитки
Качественная укладка плитки

Ремонт в новостройке Харьков

Новозведені будинки найчастіше здаються в експлуатацію у стандартному стані – житло представлене простором, обмеженим бетонними плитами.

В’їхати в нього відразу не можна, тут потрібен масштабний ремонт в новострое Харьков, що включає спорудження міжкімнатних перегородок, монтаж електропроводки, водопроводу, каналізації, підлогу.

Міняти доводиться вікна та двері, тому що ті, що є, не задовольняють за якістю власників.

Ремонт в новостройке фото
Ремонт в новостройке Харьков

Однак такий формат об’єкта має свої плюси – при ремонті квартир новобудов заощаджуються час та кошти на демонтаж.

Фахівці не радять одразу оформляти приміщення «чисто», оскільки нові будинки дають усадку протягом 2 років, геометрія поверхонь може змінитися.

Якщо замовник не хоче чекати, рекомендуємо купувати оздоблювальні матеріали з гнучкою структурою або недорогі, які не шкода змінитиме потім.

Ремонт квартир Харьков
Ремонт квартир Харьков

Ремонт квартир Харьков цены

Наші цены на ремонт квартиры трохи нижчі, ніж у конкурентів. Це зумовлено не низькою якістю, а налагодженим процесом, застосуванням професійних інструментів, відсутністю простоїв.

Перед початком робіт завжди складається докладний кошторис, підсумкова сума якого відображається в договорі, залишаючись незмінною протягом усього співробітництва.

Якщо замовник не захоче внести будь-які корективи (складається додаток до договору).

Оплата приймається за фактом виконання, на всі роботи надається гарантія до 3 років.

Современный ремонт квартир
Ремонт квартир Харьков фото наших работ

Заказать ремонт квартиры

Телефонуйте щоб замовити ремонт квартири у Харкові.

Тел.: +38 (050) 67-77-041

Тел.: +38 (067) 77-10-654

З вами зв’яжеться менеджер, уточнить деякі деталі та призначить час приїзду замірника-технолога та дизайнера. Без цього неможливо дізнатися про точну ціну ремонту під ключ.

Тільки після візиту оцінювача і дизайнера можна скласти точну кошторис і розпочати роботу.

Якщо ви плануєте ремонт квартиры в новостройке, фахівець зможе надати допомогу в прийманні квартири у забудовника, надасть рекомендації щодо планування та будівельних і оздоблювальних матеріалів, що використовуються.

Качественные строительные материалы
Качественные строительные материалы

Спеціально для тих, хто тільки готується до ремонту квартири, ми запустили групи в соціальних мережах.

Терміновий ремонт квартир в Харькове https://t.me/kharkov_st

Современный ремонт квартир фото
Современный ремонт квартир Харьков фото

Ідеї ​​інтер’єру, свіжі фотографії наших робіт та поради щодо ремонту, тепер буквально на відстані одного телефонного дзвінка.

Тел.: +38 (050) 67-77-041

Тел.: +38 (067) 77-10-654

Телефонуйте, консультації безкоштовні