Ремонт квартиры в Харькове

Капитальный ремонт квартир

Кожна людина рано чи пізно стикається з необхідністю ремонту квартири. Можливо, Ви придбали новобудову чи вторинне житло, або хочете освіжити свою кімнату та надати їй нового настрою. Усі ідеї ремонту квартири прості чи складні потребують свого втілення. Наступним етапом необхідно знайти ремонтну компанію. Найкращим рішенням буде звернутися до команди досвідчених професіоналів, яка добре зарекомендувала себе багаторічним досвідом роботи.

Капитальный ремонт квартир демонтаж
Капитальный ремонт квартир демонтаж

Усі роботи ведуть профільні фахівці під керівництвом технічного контролю. В Україні застосовується оптимальна система оплати робіт – поетапна. Тільки після приймання етапу робіт клієнтом та підписання акта виконаних робіт відбувається оплата. Здійснити оплату робіт і матеріалів, Ви можете будь-яким зручним для Вас способом.

мастер по ремонту Харьков
Р Харьков

З нами Вам не доведеться відпрошуватися з роботи для приймання матеріалів і чекати на поставку цілий день. Ви приймете роботи та матеріали, коли Вам буде зручно.

Начало ремонта квартиры
Начало ремонта квартиры

Завдяки прямим контрактам із заводами-виробниками та дилерами ми можемо надати широкий спектр чорнових та оздоблювальних матеріалів за цінами виробника. У разі закупівлі матеріалів у нашої компанії ми надаємо всі витратні матеріали без оплати. У нас працює власна служба доставки та підйому матеріалів, що дозволяє скоротити час на підготовку до проведення ремонтних робіт.

Консультації щодо підбору будівельних матеріалів
Консультації щодо підбору будівельних матеріалів

Ремонт квартиры под ключ

При укладанні договору з нашою компанією фіксується вартість робіт, прописується дата відкриття договору та термін закінчення робіт, так само у договорі зазначаються всі гарантії щодо виконуваних робіт.

Обычный ремонт квартир фото
Обычный ремонт квартир фото

У компанії Перший Будівельний замовляють ремонт под ключ Харьков, а також тільки кухні чи коридору, ванної кімнати, вітальні, спальні. Наші майстри чудово справляються зі своїми завданнями. Також, варто відзначити, що у нас – найприємніші ціни на ремонт в новостройке Харьков.

Перше знайомство з нашою компанією починається з виконроба, який у будь-який зручний для клієнта час виїжджає на об’єкт для прорахунку ремонту. Хто ж такий виконроб? Людина, яка приїжджає з рулеткою та листком паперу?! Це зовсім не так:) Наш виконроб відрізняються максимальною технічною підготовкою та оснащенням.

Ремонт квартир Харьков
Ремонт квартир Харьков

Для нас дуже важлива якість наданих нами послуг та думка наших клієнтів. Тому в нашій компанії працює технічний контроль, вибірково проводяться виїзні перевірки, так само проводиться контроль фото та відеозвітів кожного об’єкту 2 рази на тиждень. Наші клієнти, що діють, у будь-який час можуть звернутися в контроль якості компанії. Ми завжди на зв’язку, працюємо без вихідних.

Непрерывный контроль качества
Непрерывный контроль качества

Ремонт в новостройке Харьков

До нас часто звертаються клієнти з проханням прорахувати ремонт квартири в новобудові, не приїжджаючи на адресу, і бажано відразу ж у процесі спілкування телефоном, але це неможливо, і ми зараз пояснимо чому. Всі квартири здаються із заведеними комунікаціями (електрика з електрощитом, водопостачання та каналізація), змонтованим опаленням, встановлені вікна та вхідні двері, проведена гідроізоляція санвузлів та кухонної зони. На цьому збіги закінчуються. А далі розглянемо варіанти готовності квартир від забудовника.

Ремонт квартиры Харьков
Ремонт квартиры Харьков

Ми працюємо для людей, які можуть оцінити красу та надійність сучасного ремонту квартири, виконаного за всіма будівельними нормами з використанням передових будівельних технологій та матеріалів.

Ремонт квартир швидко та недорого.

Телефонуйте, домовимося, консультації безкоштовні!

Тел.: +38 (050) 67-77-041

Тел.: +38 (067) 77-10-654

Працюємо для Вас з 8:00 до 20:00 без вихідних.

Ремонт квартиры под ключ
Ремонт квартиры Харьков

Ремонт под ключ в Харькове: рациональная планировка квартиры, разработка дизайн проекта, 3D визуализация, подготовительные работы, черновая отделка, утепление квартиры (если требуется), звукоизоляция, разводка электропроводки, теплый пол, чистовая отделка, арки, подвесные потолки, натяжные потолки, плитка, обкладка круглых колонн мозаикой, свет, венецианская штукатурка, отточенто, комплексная разводка сантехники, обшивка балкона деревом, барельеф из марсельского воска, современная мебель, технология «Аквасторож», «умный дом», система безопасности, бронированные двери.

Ремонт квартир Харьков фото наших работ
Ремонт квартир Харьков фото наших работ