Комплексный ремонт Харьков

Ремонт под ключ Харьков — це комплексна послуга, що включає всі етапи від проектування інтер’єру квартири до капремонту, оздоблення та комплектації об’єкта меблями, обладнанням та сантехнікою.

Основне завдання послуги — позбавити клієнта необхідності вирішувати цілий спектр супутніх завдань: вивозити будівельне сміття, закуповувати і завозити будівельні матеріали, шукати окремо електрика або сантехніка і так далі.

Комплексный ремонт квартиры в Харькове – це чудова можливість повноцінного перетворення будь-якого приміщення. Процедура часто буває просто незамінною. У певний момент у квартирі може почати все ламатися та руйнуватися. А ось в інших ситуаціях, у власника приміщення просто виникає бажання щось змінити довкола. Тому без ремонтних робіт тут не обійтись.

Ви просто замовляєте цю послугу у спеціалізованій компанії, яка візьме на себе всі турботи, пов’язані з ремонтом та оздобленням приміщення. Ви берете участь лише на етапі узгодження дизайн-проекту та кошторису. Після цього — передаєте ключі виконробу і можете … так, хоч у відпустку вирушати.

Начало ремонта квартиры
Начало ремонта квартиры

Ремонт квартир под ключ Харьков

Ця послуга передбачає:

  • розробку проекту інтер’єру;
  • складання кошторису витрат (з урахуванням площі житла, складності проекту, вартості вибраних матеріалів);
  • підбір та закупівлю необхідних матеріалів;
  • реалізацію всіх етапів у обумовлені терміни; замовлення, доставку та монтаж меблів;
  • здачу готового до заселення об’єкта.
Дизайн ремонт квартир
Дизайн ремонт квартир

Компанія сама подбає про закупівлю матеріалів, організує вивіз брухту та будівельного сміття, виконає монтаж розеток, світильників, усіх інженерних систем і навіть розставить меблі (якщо це враховано у замовленні).

Капитальный ремонт квартир демонтаж
Капитальный ремонт квартир демонтаж

Ми виконуємо комплексный ремонт квартир не лише власникам квартир у новобудовах, а й власникам житла у панельних будинках 70-х, старих сталінках Харкова, невеликих хрущовках та не тільки. Час будівництва будинку значення не має.

Головне – Ваше бажання співпрацювати та попереднє узгодження спектру послуг.

Решта — наша турбота.

Современной ремонт квартир фото
Современной ремонт квартир фото

Головною гарантією досягнення якісного результату є багаторічний досвід та висока кваліфікація наших фахівців, які є критеріями відбору при прийомі до штату компанії.

Як казав відомий державний діяч, «кадри вирішують все», і довіряючи свою квартиру нам, Ви можете бути впевнені, що над майбутнім інтер’єром працюють лише справжні професіонали.

Тщательно выведены все углы, качество в деталях
Тщательно выведены все углы — качество в деталях

У нас здійснюється суворий контроль якості на етапі проектування, так і на етапі виконання ремонту квартири. За розробку концепцій інтер’єрів та авторський нагляд відповідають дизайнери-архітектори, а за проекти та схеми комунікацій – досвідчені інженери.

Непрерывный контроль качества
Непрерывный контроль качества

Якщо ви вибрали шпалери та плитку до ремонту – скажіть про це нашому дизайнеру, він використовує це у проекті. Якщо ви хочете купити все самі по нашому кошторису — також без проблем, ми не обмежуємо Ваш вибір.

Мы используем усиленный профиль
Мы используем усиленный профиль

Іноді відбувається і так, що багато людей починають відкладати ремонт квартиры в Харькове на деякий час у зв’язку з тим, що він потребує прискіпливого відношення.

Усього цього можна уникнути.

Достатньо звернутися до кваліфікованих та досвідчених майстрів.

Ремонт нової квартири
Ремонт нової квартири

Додатково капітальна переробка вважається незамінним заходом і тоді, коли є бажання здійснення значного перепланування приміщення.

Наприклад, можна зробити з кількох кімнат одну або навпаки.

Компанією надаються всі існуючі різновиди послуг у цьому напрямку. Сюди варто віднести як створення індивідуального дизайн-проекту, так і фінішне оформлення приміщення. У будь-якій ситуації, обов’язково спеціалістами дотримуються всі етапи роботи.

Современный дизайн детской
Современный дизайн детской

Після оцінки та вимірів за роботу беруться дизайнери, а також архітектори. Тут обов’язково будуть враховані всі існуючі побажання замовника. Надалі складається кошторис і доставляються на об’єкт всі необхідні будівельні матеріали.

Спеціалізована компанія готова взяти всі організаційні питання на власні плечі. У штаті є тільки високопрофесійна бригада, яка впорається з будь-якими найскладнішими завданнями. Організація має фахівці найбільш різноманітного профілю.

Современная кухня фото наших работ
Современная кухня фото наших работ

Спеціалізована організація пропонує скористатися послугами лише на максимально привабливих умовах. В обов’язковому порядку гарантується як висока якість виконуваної роботи, так і доступна вартість. Про завищену ціну можна забути назавжди.

Ремонт под ключ Харьков
Простой ремонт под ключ Харьков

Професійні фахівці дозволяють забути про розчарування, зайві витрати, а також про тривалі пошуки. Вони зроблять все лише на найвищому рівні, незалежно від складності самої ситуації.

Заказывайте ремонт квартир Харьков у профессионалов с гарантией!