Ремонт в новостройке

Делаем ремонт в новостройке Харькова с 2004 года красиво, быстро и недорого!

Авторская мозаика Харьков
Авторская мозаика Харьков

Ремонт в новостройке — свободная планировка

Вільне приміщення з намітками планування (1 ряд блоків виставлений по підлозі). Зі стін тільки несучі конструкції всередині квартири. Необхідний повний ремонт із зведенням усіх стін, санвузлів, розведення всіх комунікацій усередині квартири. Це найтриваліший і трудомісткий варіант ремонту новобудови.

По суті, ми вибудовуємо всередині нову квартиру по плануванню замовника. Триває такий ремонт від трьох місяців. Вимагає детального занурення клієнта в майбутню атмосферу квартири, відразу ж визначається де стоїть меблі, готується план електрики та сантехніки, вирішується вид обробки стін та стелі, яке буде покриття підлоги та вид стяжки.

мастер по ремонту Харьков
мастер по ремонту Харьков

З плюсів можна відзначити, що зводячи стіни ми відразу ж контролюємо їхню геометрію, що надалі не вимагатиме додаткових витрат на виробництво штукатурних робіт. Вирівнюємо зазвичай лише загальний периметр квартири. Так само клієнт сам вирішує, якими матеріалами буде зведено нові комунікації всередині квартири і не доведеться переживати за їхню якість.

Начало ремонта квартиры
Начало ремонта квартиры

Ремонт квартиры в новостройке с черновой отделкой

У цьому варіанті забудовник найчастіше зводить внутрішні перегородки, робить штукатурні роботи та монтує стяжку підлоги. Також змонтовані радіатори опалення. Плюси такого варіанта новобудови – значна економія часу на проведення «мокрих» робіт – стяжки підлоги та штукатурки стін. З мінусів – планування може Вам не сподобається і доведеться демонтувати все для зведення потрібних стін, що збільшить кошторис на виконання робіт і знадобиться більше часу на ремонт.

Ремонт квартир Харьков
Ремонт квартир Харьков

Ремонт с предчистовой отделкой

Дизайн ремонт в новостройке Харьков можна назвати косметичним, оскільки вже виконані всі роботи з підготовки поверхонь до фінішного покриття. Проведено все електричне розведення – встановлені розетки та вимикачі, розведені сантехнічні труби, залишилося тільки встановити сантехніку.

У ремонт такої новобудови зазвичай входить:

  • укладання ламінату, монтаж стелі,
  • установка освітлювальних приладів,
  • поклейка шпалер,
  • установка міжкімнатних дверей (в окремих випадках двері ставить забудовник),
  • оздоблення санвузлів з установкою унітазу, ванної або душової кабіни, монтаж змішувачів.

Але є досить серйозні мінуси. Все розведення електрики вирішене за Вас зазвичай за стандартною розстановкою меблів та з мінімальною кількістю точок у кімнаті. Що може не влаштувати клієнта. Так само може значно «кульгати» якість виконаних робіт. Так у багатьох викликають питання та сумніви використані матеріали. Безперечним плюсом є швидкість проведення ремонту у такому варіанті новобудови – не більше місяця. Якщо клієнт, звичайно, не вирішить демонтувати і зробити по-своєму.

Рівні якості залежать від забудовника і, відповідно, від цього варіюється бажання клієнта або все знести, або змінити деякі деталі – у вигляді заміни сантехніки та шпалер. Відповідно і терміни залежатимуть від «тяжкості» ситуації. У будь-якому випадку всі варіанти нам під силу, і ми готові допомогти Вам створити квартиру своєї мрії!

Ремонт квартиры под ключ
Ремонт квартиры в Харькове

Ремонт квартир в Харькове

Якісний ремонт під ключ з гарантією.

1st.com.ua — наш офіційний сайт — фото, ціни.

Ми працюємо для людей, які можуть оцінити красу та надійність сучасного ремонту квартири, виконаного за всіма будівельними нормами з використанням передових будівельних технологій та матеріалів.

Ремонт квартиры в Харькове — швидко та недорого.

Телефонуйте, домовимося, консультації безкоштовні!

Тел.: +38 (050) 67-77-041

Тел.: +38 (067) 77-10-654

Працюємо для Вас з 8:00 до 20:00 без вихідних.